עוגת תפוזים המתכון עפ"י מלי מאירוב…מפחיד כמה טעים
המצרכים –
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
גרידה של התפוז
2 וחצי כוס קמח תופח
אופן הכנה –
להקציף במיקסר מהירות גבוהה ביצים כם סוכר .
להוריד מהירות לאחר שהתערובת תפוחה.
להוסיף מיץ ושמן וגרידת תפוז.
ולאחר מכן את הקמח.
לערבב עד הבלילה חלקה.
לסגור מיקסר ועם לקקן לבדוק שאין בתחתית קמח .
להעביר ל 2 תבניות אינגליש עד שלושת רבע מהגובה או תבנית מלבנית אחת
אפייה 180 מעלות 40 דקות