עוגת הסולת של ארומה – היא הכי קלה וטעימה

איטל איטלי

עוגת סולת תפוז של ארומה

מתכון של מלי

המצרכים –

4 ביצים מופרדות

כוס סולת

כוס קמח

כוס קוקוס

כוס מיץ תפוזים

גרידה של התפוז

קורט מלח

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

2 שקיות סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

סירופ –

כוס מים

3/4 כוס סוכר

מיץ לימון

אופן ההכנה –

להקציף חלבונים עם סוכר .

בקערה נפרדת לערבב את כל היבשים ואז להוסיף

שמן ,מיץ ושאר החומרים .

לאחד את 2 הבלילות.

להעביר לתבנית פיירקס

אפייה 180 מעלות 35 דקות או עד שיציב.

לבשל סירופ ולשפוך מעל העוגה החמה

לפזר קוקוס

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *