קרקרים מקמח כוסמין עם וגרעינים היסטריים
הכי טעימים בהחלט
מאת ליאורה חן זמורה
המצרכים –
כוס וחצי קמח כוסמין או מלא
חצי כפית מלח
חצי כוס מים
רבע כוס שמן זית
כף שומשום
כף זרעי פרג
כף זרעי פשתן
כף זרעי פשתן טחון
כף גרעיני חמניה
כף גרעיני דלעת
חצי כוס אגוזים
שמן זית להברשה
מלח פלפל שחור
אופן הכנה –
מעבדים את על המרכיבים לבצק
מחלקים ל 2
מרדדים בעזרת ניירות אפייה לעובי דק דק
שמים בתבנית התנור הגדולה, מברישים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל
חותכים לקוביות
מכניסים לאפייה 180 עד שמשחים
כחצי שעה