מתכון נהדר לעוגת שוקולד מצויינת
המתכון של שיפרה אזולאי
הכינה ירדנה גנאח
המצרכים –
2 וחצי כוסות קמח תופח
כוס וחצי סוכר
5 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
כוס מיץ תפוזים
כוס מים
כוס שמן
כף רום
3 ביצים
אופן ההכנה –
נערבב בקערה את כל המרכיבים היבשים
נוסיף את המרכיבים הרטובים ונערבב ומטריפה.
נעביר לתבנית מלבנית
נאפה על 175 מעלות בערך 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת במרכז
נוציא ונקרר
קרם –
100 גר שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה או פרווה
להמיס ולשפוך על העוגה