מתכון קל לעוגת שוקולד בחושה וטעימה

ירדנה ג׳נאח

 

מתכון נהדר לעוגת שוקולד מצויינת

המתכון של שיפרה אזולאי

הכינה ירדנה גנאח

 

המצרכים –

2 וחצי כוסות קמח תופח

כוס וחצי סוכר

5 כפות שוקולית

2 כפות קקאו

כוס מיץ תפוזים

כוס מים

כוס שמן

כף רום

3 ביצים

אופן ההכנה –

נערבב בקערה את כל המרכיבים היבשים

נוסיף את המרכיבים הרטובים ונערבב ומטריפה.

נעביר לתבנית מלבנית

נאפה  על 175 מעלות בערך 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת במרכז

נוציא ונקרר

קרם –

100 גר שוקולד מריר

חצי כוס שמנת מתוקה או פרווה

להמיס ולשפוך על העוגה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *