עוגת אגוזים וקפה – עוגה פצצה בטעם של פעם

לאה סעדה

עוגת אגוזים וקפה – עוגה פצצה בטעם של פעם

מתכון מאת יונה ולס

הכינה לאה סעדה

 

המצרכים –

6 ביצים להפריד

כוס וחצי סוכר

3/4 כוס שמן

2 שקיות סוכר וניל

שקית אבקת אפייה

כוס וחצי אגוזים טחונים

כוס ו – 3/4  קמח (או בפסח קמח תפוחי אדמה )

2 כפות נס קפה

כוס פצפוצי שוקולד מריר או לגרד חבילה

 

אופן ההכנה –

נקציף חלבונים עם כוס סוכר .

בקערה אחרת נערבב חלמונים עם סוכר .

נוסיף את שאר המצרכים ונערבב.

נקפל את החלבונים לתערובת .

נעביר לתבנית 26 אפייה 180 מעלות 40 דקות

עד שהעוגה יציבה במרכז

בהצלחה

לאה סעדה

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *