עוגת אגוזים וקפה – עוגה פצצה בטעם של פעם
מתכון מאת יונה ולס
הכינה לאה סעדה
המצרכים –
6 ביצים להפריד
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
שקית אבקת אפייה
כוס וחצי אגוזים טחונים
כוס ו – 3/4 קמח (או בפסח קמח תפוחי אדמה )
2 כפות נס קפה
כוס פצפוצי שוקולד מריר או לגרד חבילה
אופן ההכנה –
נקציף חלבונים עם כוס סוכר .
בקערה אחרת נערבב חלמונים עם סוכר .
נוסיף את שאר המצרכים ונערבב.
נקפל את החלבונים לתערובת .
נעביר לתבנית 26 אפייה 180 מעלות 40 דקות
עד שהעוגה יציבה במרכז
בהצלחה