מתכון מנצח לעוגיות פרח ריבה

תמי קלימי

עוגיות פרח ריבה אהובות עם כולם

 

המתכון

המצרכים –

200 גר' חמאה או מרגרינה לפרווה

חצי כוס אבקת סוכר

ביצה

2 וחצי כוסות קמח

קורט מלח

ריבה אדומה למילוי

אופן הכנה –

לקערת המיקסר נכניס סוכר וחמאה נערבל ונוסיף את הקמח נערבל לפירורים ונוסיף ביצה

נלוש עד לקבלת בצק חלק.

נשים בקירור שעה.

נרדד על נייר מקומח לעובי בינוני .

נקרוץ פרחים חלק עם חור .

נאפה 170 מעלות 20 דקות.

נבזוק אבקת סוכר על החלקים עם החור .

, נמרח ריבה ונסגור

בהצלחה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *