כרוב חמוץ רומני

 

Sara welward peretz

כרוב חמוץ רומני 💐

מאת שרה

המצרכים-
1 כרוב קצוץ גס ביד ( לא לקצוץ דק )
3-4 גזרים מגורדים גס – אפשר לפרוס לעיגולים
6 גבעולי סלרי ועלי סלרי
2 לימונים
3 כוסות מים רותחים
4-5 כפיות מלח
1 כוס חומץ
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה –
לערבב בקערה גדולה מאד את הכרוב, הגזר, עלי הסלרי וגבעולי הסלרי הקצוצים.
להוסיף מיץ מ 2 הלימונים
להמיס בקערה נפרדת את המלח והמים הרותחים .
להוסיף את השמן והחומץ.
לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
חשוב ביותר – לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש.
למעוך היטב את הכרוב בנוזלים, ממש כמו לישת בצק. פעולה זו מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.
הכרוב מוכן לאכילה לאחר שעה לאחר שהייה במקרר.

Sara welward peretz

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *