מתכון לערוק לביבות ירק עם בשר

אושרת שמואל

מתכון לקציצות ערוק עם בשר

 

אפשר להכין גם ללא בשר

 

המצרכים-

2 בצלים גדולים מגורד דק

2 תפוחי אדמה מגורדים

1/2 בשר טחון  או בקר או עוף

ביצה

2 כפות קמח

2 כפות פירורי לחם

צרור  פטרוזילה קצוצה

לתבל :

מלח , פלפל שחור ,

מעט כמון , מעט בהרט ,

מעט מרק עוף.

אופן ההכנה –

לאחר שמגרדים את התפוחי אדמה והבצל יש לסחוט היטב.

לערבב יחד עם הבשר .

להוסיף את כל המרכיבים ולערבב .

ליצור קציצות בצורת לביבה לא שטוחה מידי,לטגן בשמן  חם משני הצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *