תבשיל גולש בשר

איריס בן אברהם

מתכון לגולש של מלי

המצרכים –

800 גר' בשר צלי או אונטריב או אסאדו

2 בצלים

5 שיני שום

כף פפריקה

2 כפות רסק

עגבניה מגורדת

4 תפוחי אדמה

2 גזרים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

בסיר עם שמן לטגן ולסגור את הבשר .נוסיף בצלים ,שום עגבניה ורסק

נוסיף תבלינים ומים נבשל קצת ונוסיף את הגזר .

נבשל כשעתיים

נוסיף תפוחי אדמה ונבשל עוד 40 דקות.

נעטוף בנייר אפייה ונסגור מעל עם המכסה ונכניס לעוד חצי שעה עד שעה לתנור

עד שהבשר ממש רך .

לבדוק מים ולהוסיף לפי צורך

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *