מתכון לפילה דג מושט ברוטב יין לבן

נועם זיגדון

 

זהו מתכון משגע של נועם זיגדון

למנה של מסעדות

המצרכים –

6 מנות של דג מושט מפולט- עדיף בטרי – אפשר דג אחר
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס יין לבן
מיץ מ-1 לימון טרי
עגבניות שרי חצויות
3 שיני שום קצוצות
מעט כורכום
כפית טימין יבש
מלח
שמן זית 4-3 כפות
אופן ההכנה –
להניח בתבנית את הדג. לפזר עגבניות שרי ושום
לערבב את שאר המרכיבים
לשפוך מעל הדג
לאפות ב-180°
כ-חצי שעה
בהצלחה נועם זיגדון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *