שמרים גבינה של פעם כמו בקונדיטוריה

חני קונאשוילי
שמרים גבינה  כמו של קונדיטוריה
המתכון של חני קונאשוילי
המצרכים
לבצק –
500 גרם קמח
כף שמרים יבשים
ביצה
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר.
1וחצי כוסות מים.
הכוס היא של 240 מיל.
מילוי –
2 חבילות גבינת טוב טעם.
גביע גבינת שמנת
ביצה
פודינג וניל אריזה
חצי כוס סוכר.
אופן ההכנה – 
ללוש הכל ביחד לבצק יוצא מעט דביק. להתפיח שעה.
לחלק ל 2 כדורים .
כל כדור לחלק ל 2.
לרדד למלבן  כל חלק
לשים פס מילוי לרוחב בקצה התחתון.
לגלגל לרולדה.
כך גם עם החלק השני.
ללפף שתי הרולדות אחד עם השנייה.
להניח על נייר אפיה בתבנית אינגליש קייק רחבה.
למרות ביצה טרופה מהולה בכף מים.
לפזר מעל גפרורי שקדים.
להתפיח ל 30 דקות.
לאפות ב180 מעלות בטורבו  חצי שעה או 40 דקות .
איך שיוצאים להבריש בסירופ. או אבקת סוכר
סירופ:
חצי כוס סוכר
חצי לימון סחוט
3/4 כוס מים.
להביא לרתיחה ולבשל כמה דקות.
למילוי גבינה:
2 חבילות גבינת טוב טעם.
גביע נפוליאון.
ביצה
פודינג וניל
חצי כוס סוכר.
לערבב הכל ביחד.
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *