עוגת גזר שאי אפשר להפסיק לאכול

תמונה – אליאן רוזנשטיין

 

המצרכים –

ל2 תבניות אינגליש

4 ביצים ( בלי להפריד)
2 כוסות סוכר חום כהה או כוס וחצי
4 גזרים מגורדים
2 כוסות קמח
כוס שמן –  קוקוס מומלץ
כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתיה
כפית קינמון

קורט מלח

קורט ציפורן – לא חייב

חופן אגוזים פקאן או מלך גרוסים

 

אופן ההכנה –

לחמם תנור ל 180 מעלות

בקערה לערבב גזר סוכר חום וקינמון,

בקערה נפרדת לטרוף ביצים וסוכר  ולהוסיף את שאר המצרכים כולל הגזר.

להעביר את הבלילה ל 2 תבניות אינגליש קייק באופן שווה,

להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה,

לצנן. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

קרם שמנת – לערבב יחד הכל ולצפות

50 גר חמאה רכה

4 כפות גבינת שמנת

שקית וחצי אבקת סוכר

3 כפות שמנת מתוקה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *