מניפת קציצות בקר עם תפוחי אדמה – אין סיר יותר מדהים מזה !

נועם זיגדון
קציצות בשר עם תפוחי אדמה
המתכון של נועם זיגדון
המצרכים –
תערובת קציצות –
700 גרם בשר טחון
5 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
1 2 בצל גדול קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית כורכום
½ כף תבלין לקציצות
לרוטב-
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתוש
1 כף סילאן
½ כפית כורכום
1 כפית תבלין שווארמה
1 כפית אבקת מרק בצל
½ כף אבקת מרק
1 כפית צ'ילי מתוק גרוס
2 כוסות מים
¼ כוס שמן
אופן ההכנה –
תערובת קציצות – לערבב טו טוב .
רוטב –
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את השום והסילאן לחמם כדקה
להוסיף את המים
לתבל
לכדרר את הבשר לכדורים
להניח כל כדור על התפוחי האדמה
לסדר אחד ליד השני מעל הרוטב
להביא לרתיחה
להנמיך להבה לכסות את הסיר
לבשל כ-40 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש על
200° כ- 15 דקות לקבלת צבע שחום
באהבה נועם זיגדון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *