קציצות עוף מטוגנות – כפיתות של סבתא

אילנית בניזרי

 

קציצות עוף  "כיפתה"בשיטה מקוצרת

 

מאת אילנית בניזרי

 

המצרכים –

חצי קילו חזה עוף טחון

תפו"א גדול מגורד

בצל מגורד

חצי צרור פטרוזליה קצוצה

חופן שמיר קצוץ

2 שיני שום כתושים

ביצה

כחצי כוס סולת

2 כפות קמח מצה או פירורי לחם

2 כפות שמן

כפית מלח

חצי כפית כמון

רבע כפית כורכום

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית פפריקה

אופן ההכנה –

את התפו"א והבצל המגורדים לסחוט היטב מהנוזלים .. להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה.

להכין קערית קטנה עם שמן על מנת לגלגל את הקציצות בקלות.

לטגן את הקציצות בחצי שמן עמוק להבה בינונית ! ..עד להזהבה משני הצדדים.

לפני כל גלגול קציצה להקפיד שהידיים יהיו משומנות היטב .

בהצלחה אילנית בניזרי ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *