עוגת תפוחים בחושה – 5 דקות ולתנור

מאיה בוטראשווילי

 

עוגת תפוחים בחושה – 5 דקות ולתנור

 

המצרכים –

3 ביצים

כוס שמן

כוס סוכר

סוכר וניל

כפית תמצית וניל

שמנת חמוצה אחת

2 וחצי כוסות קמח שקית אבקת אפייה

כפית קינמון

3 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות

קורט מלח

אופן הכנה –

לערבב תפוחים עם קינמון

לטרוף בקערה את כל המצרכים לפי הסדר.

לאחר שהתערובת אחידה להשאיר חופן מהתפוחים ואת השאר לערבב לתוך התערובת . לפזר את חופן התפוחים מלמעלה .

להעביר לתבנית אחת 26 או סיר פלט או 2 אינגליש

אפייה 170 מעלות כ-45 דקות עד שעה.

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *