לחם טחינה ללא גלוטן – פשוט טעים ובריא

שרית שאשא בסלו
לחם טחינה פשוט וקל 👍
הכי טעים והכי בריא שיש מתכון מנצח
לחם טחינה
המצרכים – 
4 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
לערבב יחד היטב טחינה ביצים ואבקת אפייה
לערבב היטב ולשפוך לתבנית משומנת לפזר שומשום מעל ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות – ל15/20 דקות –
יוצא נדיר ובריא יותר ממליצה לכולם
הכמות היא לכל תבנית בנפרד
 בלי קמח בכלל 🫠

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *