מתכון לשווארמה ביתית שאין יותר טעים ממנה

Sarit Danino

 

 ממש חייבת להמליץ – שווארמה ביתית שמכינים בקלי קלות
מאת שרית דנינו
הלוואי ויכולתי להעביר לכן את הטעם הנדיר
המצרכים –
1/2 כף תבלין שנקרא – פלפל מקאלף (ניתן להשיג בשווקים)
אם אין תשימו תבלין פרגיות או פפריקה
1/2 כף כורכום
1/2 כף תבלין לשווארמה
1/2 כף מלח
1 ק"ג של פרגיות פרוסות יפה
אופן ההכנה –
לערבב תבלינים עם הפרגיות.
ואז על נייר אפיה לסדר את כל הפרגיות לגובה, אחת מעל השניה. (אפשר להוסיף שומן כבש וגם פרוסות בצל למעלה .)
לסגור את דפנות הנייר על כל המגדל שנוצר ואז לעטוף מלמעלה בעוד נייר אפיה ולהניח בתוך סיר ג'חנון.
לסגור את הסיר ולהכניס לתנור לשעה  – 180 מעלות 🔥
כשמוכן להוציא את הגוש מהניירות ישר לתוך מסננת כי יש המון נוזלים.
לאחר כ-5 דק' לחתוך פרוסות דקות כמו בתמונה וזהו
זה יוצא מושלם !
כל המשפחה עפה על זה
בהצלחה ♥️ בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *