עוגת גבינה ופירורים כמו של פעם

ירדנה ג׳נאח

עוגת גבינה ופירורים

מלכת השבת ❤ עוגת גבינה ופירורים ❤

מאת ירדנה גנאח

 

המצרכים –

לבצק

שתי כוסות קמח

1אבקת אפיה,

שליש כוס סוכר,

150 גרם חמאה

3 חלמונים

אופן הכנה –

לעבד בצק במעבד מזון או במיקסר, אם הבצק יבש להוסיף כף מים. לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.

להוציא מהמקרר לחצות ל – 2 .

בעזרת שתי ניירות אפייה לרדד תחתית ולשטח או לקרוץ על רינג או תבנית עגולה 24

להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה . את יתר הבצק לרדד על הנייר לעובי כסמ׳ לאפות עד להזהבה

אחרי האפייה לפורר את החלק הזה לפירורים.

נכין את הקצפת :

להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף חצי כוס סוכר 1 אינסטנט וניל, 1 סוכר וניל , 500 גבינה לבנה . כשהתחתית מוכנה לסדר קצפת ומעל פירורים .

להכניס לקירור

עדיף להכין יום לפני הגשה

כדי לחלץ ממליצה להקפיא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *