מתכון לגבינת לבנה ביתית – לא תקנו יותר בסופר !

ליאת אלמליח
אחרי שתכינו את הגבינה הזו..לא תקנו יותר בסופר
לבנה ביתית כל כך טעימה
המרכיבים-
500 גר' יוגורט 4% שומן או יותר
הבקבוק הגדול
תוספות –
שום כתוש או שום גבישי
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה –
שמים במסננת על גבי נייר או בבד כמו חיתול.
למשך  5-7 ימים במקרר ומתחת כלי שיאסוף את כל הנוזלים .
היוגורט הופך לגבינה תוספות אפשרי רק מלח או התוספות הנ"ל.
ויוצרים כדורים.
שמים את הכדורים בתוך כלי עם שמן זית ואפשר להוסיף פלפל אדום קטן למי שאוהב פיקנטי…
זה טעים ברמה אחרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *