עוגת שיש עם טוויסט שלי♥️
משתפת מתכון תמי אברהם
מתכון מנצח לגזור ולשמור!!!
תבנית אנג'ל או סיר פלא 26
עוגת שיש רכה ונימוחה ממש משורטטת😃עם שדרוג ספונטני שלי :
הוספתי קמח שקדים לבלילה וואו איזה טעים!
המצרכים –
6 ביצים להפריד
כוס סוכר
סוכר וניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קמח שקדים
2 וחצי כוסות קמח תופח
אבקת אפייה
2.5 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה –
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר.
בקערה נפרדת לערבב חלמונים+ 1 אבקת אפיה+ 1 סוכר וניל+ 1 כוס שמן+ 1 כוס מיץ תפוזים+
כוס קמח שקדים+ 2.5 כוסות קמח תופח.
לאחד את שתי הבלילות.
לשפוך כוס מהבלילה לקערית קטנה ולערבב עם 2.5 כפות קקאו גדושות עד שהכל מתאחד.
לשפוך את התערובת הלבנה ועליה את הקקאו.
לערבב קצת ולאפות.
180 מעלות 40,50 דקות
בתאבון❤️