עוגת שוקולד נדירה
למתכון
מרסל אזולאי
המצרכים –
5 ביצים
כוס סוכר
שקית אפייה
כוס מים חמים חד פעמי לשתייה חמה
כוס שמן
4 כפות קקאו
2 כוסות קמח חד פעמי לשתייה חמה
אופן ההכנה-
להפריד ביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
בקערה נוספת לערבב חלמונים עם כוס שמן
4 כפות קקאו
1אפייה
2 כוסות קמח לערבב היטב ואז להוסיף את החלבונים המוקצפים בצורת עטיפה. לאחר שהבלילה אחידה נעביר לתבנית 26 עגולה.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה או 40 דקות כל אחד והתנור שחו
לקרם שוקולד –
שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו לשפוך על העוגה שהיא חמה!
תבנית 26