תפוחי אדמה שזופים בתנור בטעם נפלא
מתכון איה מנצור
המצרכים –
חבילה תפוחי אדמה קטנים
לתיבול-
שליש כוס שמן זית
תבלינים
שום גבישי או שום כתוש
מלח
פלפל שחור
פפריקה
עשבי תיבול לציפס כמו תימין יבש
או בזיליקום
אופן הכנה –
נבשל את תפוחי האדמה שלמים עד לריכוך קל .
סנן מהמים
נעביר לקערה ונחתוך לחצי
נערבב עם התבלינים והשמן
נשים על נייר אפייה בתבנית
להדליק גריל על 250
לאפות 20 דקות
להפוך ועוד 10 דקות עד שזה קריספי ושחום
בתאבון