עוגת שוקולד קפה ואגוזים

Gita kriger lenczner

 

המתכון לעוגה נהדרת שוקולד בשילוב אגוזים וקפה

 

המרכיבים –

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שוקולית

3/4 כוס שמן

כוס מים חמים עם כפית נס קפה

2 כוסות קמח תופח

חצי כוס אגוזים קצוצים

חופן שוקולד קצוץ

אופן הכנה –

נקציף ביצים עם סוכר ,נוסיף בהדרגה את כל המרכיבים .

לערבב לתערובת חלקה.

נעביר ל 2 תבניות אינגליש קייק.

אופים 170 מעלות כ 45 דקות

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *