מתכון לרוגלך של פעם

ריטה אוסיפוב

 

המתכון לרוגלך מעלף חושים

 

המצרכים –
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
200 גרם חמאה או נוטרינה/ מחמאה רכה
1 1/2 כוסות מים
3 ביצים
כפית מחוקה מלח

אופן ההכנה –

בצק – ללוש הכל יחד במיקסר לפי הסדר שמופיע כ 10 דקות.
להתפיח את הבצק בערך  40 דקות.

להכין מילוי:
1/2 כוס שמן או חמאה חבילה
3/4 כוס קקאו
1 כוס סוכר.
לערבב היטב שיצא במרקם משחתי.

לחלק את הבצק ל 4

כל חלק לפתוח למלבן גדול
למרוח את המילוי.
לקפל למלבן נוסף
לרדד עוד קצת עד שהבצק שקוף .
לחתוך למשולשים
למתוח ולגלגל.

להתפיח שוב כחצי שעה.
למרוח ביצה
לאפות עד שמשחים.

להכין סירופ:
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
תמצית וניל
להרתיח וכשהרוגלכים יוצאים למרוח.
בהצלחה😘

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *