בראוניז שוקולד פאדג'

נופר אהרון

בראוניז שחיתות🍫🍫🍫

בראוניז שוקולד

המתכון

המצרכים-
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
כוס סוכר
1 כוס ועוד שלוש כפות קמח

קורט מלח

 

אופן הכנה –

להמיס חמאה ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי
בקערת מיקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח
לאחד את השוקולד עם הביצים
להוסיף את הקמח ועם לקקן לאחד הכל

לצקת לתבנית( חד פעמית בינונית/ פיירקס) מרופדת בנייר אפייה.
לאפות בתנור שחומם מראש 170 כ- 20-25 דק עד שהעוגה יציבה עם מעט סדקים
זהירות לא לייבש אותה!

לצנן באופן מוחלט ורק אז לפרוס לריבועים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *