אלה סהרוני שקדים פשוט מטריפים
והכנה של 6 דקות
המצרכים –
200 גר חמאה
כוס שקדים טחונים
חצי כוס אבקת סוכר
ביצה
קורט מלח
2 כוסות קמח
רבע כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
נשים את כל המצרכים הכתובים למעלה בקערה
את החמאה נרכך .
לפרווה אפשר להחליף למחמאה.
נערבב יחד את כל המצרכים עד שנקבל תערובת של בצק חלק .
ניתן לבצק מנוחה קצרה במקרר .
ניצור ונגלגל נחשים קטנים ואחר כך נעצב סהרון מכל נחש.
נאפה על מגש תנור עם נייר אפייה בטמפרטורה של 175 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות .
לאחר אפייה נפזר מעל אבקת סוכר בנדיבות