פירור לא ישאירו לכן מהמוקפץ המטריף הזה
מוקפץ מעלף המתכון של אריאלה גולדמן
המצרכים-
חצי קילו פרגיות או פילה עוף או סטיק מינוט /סינטה
שמן
מעט כורכום
גמבה
פחפח ירוק
פלפל חריף
פטריות טריות
גזר
סויה
טריאקי
סצ'וואן
שמן שומשום
אטריות אודון או נודלס מה שיש
אופן ההכנה –
לחתוך נתחי פרגית לרצועות ולטגן עד הזהבה בסיר שטוח עמוק עם 3 כפות שמן וכפית כורכום.
לסנן ולהניח בצד / או סטייק מינוט חתוך לרצועות
באותו סיר להוסיף שמן ולטגן עד הזהבה רצועות של:
פלפל גמבה
פלפל ירוק
פלפל ירוק טרי חריף
חבילה פטריות שמפניון טריות
גזר חתוך למקלות
להוסיף פנימה את רצועית הפרגית
לתבל ולהקפיץ יחד :
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סצואן "קנור"
2 כפות שמן שומשום
לחלוט במים רותחים למשך דקה 3 שקיות אטריות אודון "מזרח ומערב" לערבב ולהפריד עם מזלג
לסנן ולהוסיף לסיר
לתבל בעוד כף סויה,כף טריאקי,כף סצואן כף שמן שומשום
לערבב ולהגיש