סהרוני שקדים מטריפים ב-5 דקות הכנה

 

צילום – Racheli Aspir

אלה סהרוני שקדים פשוט מטריפים

והכנה של 6 דקות

 

המצרכים –

200 גר חמאה

כוס שקדים טחונים

חצי כוס אבקת סוכר

ביצה

קורט מלח

2 כוסות קמח

רבע כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

נשים את כל המצרכים הכתובים למעלה בקערה

את החמאה נרכך .

לפרווה אפשר להחליף למחמאה.

נערבב יחד את כל המצרכים עד שנקבל תערובת של בצק חלק .

ניתן לבצק מנוחה קצרה במקרר .

ניצור ונגלגל נחשים קטנים ואחר כך נעצב סהרון מכל נחש.

נאפה על מגש תנור עם נייר אפייה בטמפרטורה של 175 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות .

לאחר אפייה נפזר מעל אבקת סוכר בנדיבות

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *