קינוח מטריף – סלסלות קדאיף עם קרם שמנת ופירות יער

 

Lidia Brusenski Kalmanovish
מחפשים קינוח מרשים וטעים להפליא?
סלסלות קדאיף עם קרם ורוטב פירות יער ,הן התשובה המושלמת!
שילוב מושלם בין הקריספיות של הקדאיף והמתיקות של הקרם
כמה פשוט ככה טעים
המצרכים –
לסלסלות
על כל 100 גרם שערות קדאיף
50 גרם חמאה מומסת/מרגרינה
הקרם למילוי –
2 שמנת מתוקה/פרווה
אינסטנט פודינג
וכוס חלב/צמחי
פירות יער –
200 גר' פירות יער
2 כפות כוס מים
2 כפות אבקת סוכר
כף חמאה
אופן ההכנה –
הסלסלות –
בעזרת הידיים מערבבים שערות קדאיף וחמאה מומסת
ומייצרים סלסלה בתוך שקעים של מאפינס.
מניחים חופן ועם כוס יוצרים גומה.
אופים בתנור 180 מעלות עד שהופך לזהוב.
קרם – להקציף חלב עם פודינג וניל ושמנת מתוקה
פירות יער לבשל עם מים וסוכר .
לאחר מכן להוסיף חמאה לבשל עד שמסמיך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *