עוגת גזר ממכרת – אי אפשר להפסיק לאכול

דולב בוטא
עוגת גזר קלילה וטעימה!
חבל שאי אפשר להעביר את הריח
ממכרת ממש
המתכון –
המצרכים –
 3 ביצים
 חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
 2 וחצי כוסות קמח לבן (אפשר גם להחליף במלא/כוסמין)
 3/4 כוס שמן
 1/3 כוס תפוזים (לא חובה אבל מוסיף)
  כפית קינמון טחון
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 2 גזרים בינוניים מגורדים
שקית  אבקת אפייה
אופן הכנה-
*מקציפים את הביצים עם הסוכר 5 דקות
 מוסיפים את השמן והמיץ תפוזים
 מוסיפים את יתר המרכיבים וממשיכים לערבב
 מעבירים ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות או תבנית אחת גדולה
 אופים בחום של 170 כ40 דקות או עד שהעוגה שחומה
 מצננים ומקשטים באבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *