קטייף מתוק וטעים במילוי אגוזים
המצרכים –
לבצק –
כוס קמח
כפית שמרים
כוס חלב
קורט מלח
מלית-
כוס אגוזי מלך ושקדים גרוסים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
חמאה לטיגון
סירופ סוכר-
2 כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מלימון
אופן ההכנה –
מערבבים הבצק לתערובת חחקה בקערה ומכסים .
מתפיחים שעתיים.
מחממים מעט חמאה במחבת .
יוצקים מהבצק כמו פנקייק.
מטגנים עד שנעשה בועות .
לא הופכים.
ממלאים אחר כך במלית סוגרים ושוב מטגנים משני הצדדים .
טובלים בסירופ סוכר ומגישים .