מתכון למרק תימני – הכי קל וטעים

שנהב לוי בוזגלו
מרק תימני 😋 הכי קל להכנה
תאמינו לי כמה דקות ויש לכם ארוחה
המתכון של שושי יעקב
המצרכים –
6 שוקיים או 3 כרעיים חצויים.
4 תפוחי אדמה
בצל חצוי
2 כפות חוויאג' למרק
2 כפות מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
צרור קצוץ של כוסברה
אופן ההכנה –
את חתיכות העוף להרתיח, ולאחר מכן לנקות.
להחליף מים בסיר ולהחזיר את העוף לבישול .
להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות ,
ובצל . להוסיף את התבלינים .
וצרור כוסברה.
מבשלים עד שתפוחי האדמה והעוף מתרככים.
זה בערך שעה בישול. אש נמוכה ומכוסה.
אפשר לסחוט בצלחת לימון בהגשה
בתאבון
התימנים מגישים עם חילבה ולחוח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *