מרק תימני הכי קל להכנה
תאמינו לי כמה דקות ויש לכם ארוחה
המתכון של שושי יעקב
המצרכים –
6 שוקיים או 3 כרעיים חצויים.
4 תפוחי אדמה
בצל חצוי
2 כפות חוויאג' למרק
2 כפות מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
צרור קצוץ של כוסברה
אופן ההכנה –
את חתיכות העוף להרתיח, ולאחר מכן לנקות.
להחליף מים בסיר ולהחזיר את העוף לבישול .
להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות ,
ובצל . להוסיף את התבלינים .
וצרור כוסברה.
מבשלים עד שתפוחי האדמה והעוף מתרככים.
זה בערך שעה בישול. אש נמוכה ומכוסה.
אפשר לסחוט בצלחת לימון בהגשה
בתאבון
התימנים מגישים עם חילבה ולחוח