אין כמו עוגה כזו של תפוחים
והריח משגע
לתבנית 24
המצרכים-
לערבב בקערה –
2 תפוחים ירוקים קלופים חתוכים לרבועים קטנים
2 כפות סוכר חום כפית קינמון
כף סילאן
חופן אגוזי מלך קצוצים ל
לעוגה –
4 ביצים
כוס ורבע סוכר.
כוס שמן
אבקת אפיה אחת.
2 כוסות קמח
קורט מלח
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ואוורירי.
להנמיך ולהוסיף את השמן בעדינות עם הקמח.
לאחר מכן להוסיף ידנית את התערובת
של התפוחים בצורת קיפול ובעדינות.
לשמן תבנית
ולאפות בחום 180.
לפחות כ – 50 דקות.
לקרר לפזר באבקת סוכר.
מאוד מוצלחת וטעימה.
בהצלחה