העוגה הכי נוסטלגית שיש – קוקוס ושוקולד

נועם זיגדון

העוגה שלי לכבוד שבת מוכנה

עוגת קוקוס ופצפוצי שוקולד קלה וטעימה מאוד

כוס מדידה אוניברסלית תבנית בנונית 22-24

המתכון של נועם זיגדון

המרכיבים

5 ביצים
¼-1 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 שקיק אבקת אפיה
1 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנה

לקערת המיקסר נכניס את הביצים .

נקציף במהירות גבוהה את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
מנמיכים את מהירות המיקסר ל-2
מוסיפים בזילוף דק את השמן והמיץ תפוזים.
מוסיפים את הקוקוס ואת השוקולד המגורד
עוצרים את פעולת המיקסר
ומוסיפים בתנועת קיפול את הקמח והאבקת האפיה.

לאחר שהתקבלה בלילה חלקה,
יוצקים לתבנית משומנת
אופים בתנור שחומם מראש
על 170° כ-40 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש

לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר
½ כוס שמנת או צימחית
להמיס על הגז או במיקרוגל
לקרר את העוגה ולצפות בשוקולד אפשר לפזר קוקוס מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *