מרק מנחם והכי טעים – עדשים כתומות עם בורגול וירקות

יפה וקס ברקו

המרק עם סלרי גזר
ועדשים כתומות

מרק מעולה וטעים אששש

 

המצרכים

כוס עדשים כתומות
שוטפים במים ומסננים

את הסלרי העלים והגבעולים משרים
במים ומסננים

את כל הירקות
קוצצים דק

1 בצל
2 גזרים
כ 10 גבעולי עלי סלרי
2 כפות בורגול דק

מרק עוף

מלח

פלפל

אופן ההכנה

מחממים סיר
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים כ2-3 דקות
מוסיפים את הגזר והסלרי(הגבעולים)
מערבבים כ 3-4 דקות
מוסיפים את העדשים
מתבלים ב
כף אבקת מרק
רבע כפית פלפל שחור
מערבבים ומוסיפים
כ2 ליטר מים
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
מכסים ומבשלים
כ40 דקות.
אחר כך ,מוסיפים
2 כפות בורגול דק
ועלי הסלרי הקצוצים אפשר שמיר או פטרוזיליה .
מבשלים כ10 דקות נוספות
בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *