עוגת תפוחים בשכבות אחת הטעימות

 

 

עוגת תפוחים בשכבות אחת הטעימות

מאת לילך דוד

 

מה עושים עם תפוחים שאף אחד לא אוכל?
עוגת תפוחים!

המצרכים –
4 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות, לערבב עם 4 כפות סוכר חום או לבן וכף קינמון.
לעוגה-
3/4 כוס שמן

1.5 כוס קמח תופח

1 כוס סוכר

2 ביצים

3 כפות מים

אופן ההכנה –

תערובת העוגה לערבב יחד הכל .

לשפוך חצי מהבלילה לתבנית 22-24 , או מרובעת 20/20

מעל לסדר את התפוחים, אפשר להוסיף אגוזים. ומעל לשפוך את שאר הבלילה למעלה.

אני משתמשת בידיים רטובות כי זה ממש דביק.
זה נעשה קרנצ'י מלמעלה במהלך האפייה.

לאפות 180 מעלות כ 40 דקות

בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *