המתכון ללביבות עלי מנגולד שנחטפות מהצלחת

Adina Batash

המתכון ללביבות עלי מנגולד שנחטפות מהצלחת

הנאה מובטחת בכל ביס

 

מאת –  עדינה בטש

 

לביבות עלי מנגולד (עלי סלק):
המצרכים –
1 חבילת עלי סלק (לנקות, לחתוך ולבשל על הגז עד לריכוך, לצנן ולסנן היטב מנוזלים )
2 תפוא (מבושלים)
1 בצל קטן קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק
חופן של סלרי קצוץ
חופן של פטרוזיליה קצוצה
רבע קילו של בשר טחון(אפשר גם בלי )
3 ביצים
1 כף קמח מצה/פירורי לחם
לתבל במעט מרק עוף או כמון או בהרט
פלפל שחור
פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה –
נרסק את תפוחי האדמה לפירה .
נוסיף את המנגולד הקצוץ
בצל וכל שאר המצרכים כולל תבלינים.
ניצור לביבות שטוחות אך לא יותר מידי.
נטגן בשמן עמוק להזהבה משני הצדדים.
בתאבון
מומלץ להניח על נייר סופג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *