המתכון ללביבות עלי מנגולד שנחטפות מהצלחת
הנאה מובטחת בכל ביס
מאת – עדינה בטש
לביבות עלי מנגולד (עלי סלק):
המצרכים –
1 חבילת עלי סלק (לנקות, לחתוך ולבשל על הגז עד לריכוך, לצנן ולסנן היטב מנוזלים )
2 תפוא (מבושלים)
1 בצל קטן קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק
חופן של סלרי קצוץ
חופן של פטרוזיליה קצוצה
רבע קילו של בשר טחון(אפשר גם בלי )
3 ביצים
1 כף קמח מצה/פירורי לחם
לתבל במעט מרק עוף או כמון או בהרט
פלפל שחור
פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה –
נרסק את תפוחי האדמה לפירה .
נוסיף את המנגולד הקצוץ
בצל וכל שאר המצרכים כולל תבלינים.
ניצור לביבות שטוחות אך לא יותר מידי.
נטגן בשמן עמוק להזהבה משני הצדדים.
בתאבון
מומלץ להניח על נייר סופג