מרק בצל עשיר וטעים

Sara s. Savery lovozkin

 

מרק בצל עשיר וטעים

מרק בצל מושלם
המתכון מאת – שרה
המצרכים
4-5 בצלים גדולים פרוסים וקצוצים גס
2 כפות חמאה או שמן לטיגון
3 כפות אב' מרק בצל
1 כף אב' מרק עוף
1/4 כפית פלפל שחור
1/3 כוס יין אדום יבש
1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה
בסיר גבוה לטגן את הבצל עד לשקיפות וחלקית הזהבה. לערבב כל הזמן.
להוסיף את היין ולערבב
מיד לאחר מכן להוסיף לתערובת הבצל בערך 2-1/2 ליטר מים חמים [לא רותחים] מהולים מראש בתיבול הייבש.
מידת הנוזלים בהתאם לכמות של הסועדים.
להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב
להעביר לאש הכי נמוכה לשעה וחצי לערך. לערבב כל הזמן. להשאיר מכסה חלקית פתוח.
המלצה – להגיש את המרק חם עם גבינת פרמזן מגוררת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *