פשטידת כרובית – חגיגה של טעמים בפה

עו'ד קרן שנידר ויצמן
פשטידה כרובית זה קסם
המתכון מאת –  קרן
המרכיבים-
שקית כרובית קפואה
שקית ברוקולי – אפשר רק כרובית
(בעונה אפשר להשתמש בכרובית אחת גדולה מאוד לחלוט במים רותחים.9
בצל קצוץ
50 גר' חמאה או שמן זית
2 שיני שום
2 כפות קמח
כוס חלב
שמנת לבישול
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט בקורט
חצי כוס גבינה צהובה מוצרלה
חופן פרמזן
ההכנה –
בפיירקס לסדר פרחי כרובית וברוקולי או רק כרובית .
במחבת לטגן בצל גדול ב50 גרם חמאה
כששקוף להוסיף 2 שיני שום פרוסות
מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים מהר שיימס
מוסיפים כוס חלב ומערבבים טוב טוב ושמנת לבישול
לתבל במלח פלפל ואגוז מוסקט
לבשל עוד כמה דקות שיתאחד
לשפוך מעל הירקות
מעל לפזר פרמזן ומוצרלה מגוררת
ולתנור על 180 מעלות לחצי שעה
בתאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *