פקיילה – חמין תוניסאי מהטעימים שתכינו

חמין טוניסאי מבית אמא

פקיילה ע8 תמצית תרד מנגולד ירוקה

שמכינים לבד או קונים מוכן

אחד המאכלים הטעימים

המתכון של קלי פלנר אבקסיס

המצרכים –

5 חבילות מנגולד החלק הירוק

2 כוסות חומוס מושרה

2 כוסות שעועית לבנה מושרית

תפוחי אדמה 3,4

בשר שריר או אחר לבישול ארוך

אפשר עצמות רגל

ראש שום

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

כף רסק

אופן ההכנה –

קוצצים את המנגולד דק ומטגנים בשמן עד שנעשה שחור .

מערבבים כל הזמן שלא ישרף.

אםשר לטחון למחית .

בסיר גדול

מטגנים בצל ,מסדרים את התמצית מנגולד.

בשר,שעועית,חומוס ותפוחי אדמה

מתבלים בתבלינים.

מוסיפים מים

אפשר להכין גם קוקלות ,ביצים קשות למעלה.

מרתיחים ומבשלים שעה שעתיים ואחר כך על פלטת שבת

כל הלילה עד הגשה בצהרי שבת

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *