מלפפונים חמוצים תוצרת בית

Sara s. Savery lavozkin

 

איך להכין מלפפונים חמוצים תוצרת

בית

ראשית להכין צנצנת מעוקרת כלומר ,לטבול במים רותחים  מספר דקות וליבש.

חשוב שהלפפונים יהיו טריים

המצרכים –

מלפפונים קטנים טריים וקשים

צרור שמיר

שום לפי טעם כמה שיניים

אופציה – פלפל חריף

מלח

מים

אופן ההכנה –

נשטוף היטב את המלפפונים והדמיר.

נסדר בתוך הצנצנת בצפיפות מלפפונים , שום ושמיר

אחר כך נערבב על כל כוס כםית מלח , ונשפוך לתוך הצנצנת עד שהיא מלאה.

נסגור הרמטי עם המכסה.

נשים על השיש במקום מוצל .

כמה ימים תלוי במסג אויר

בקיץ זה מהיר יותר בחורף 4,5 ימים .

לאחר שמוכן לשים בקירור.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *