מוקפץ טעים ברמות של מסעדה ,בכמה דקות עבודה

תקוה ססי

 

 

מוקפץ זה תמיד ארוחה שכולם אוהבים

מהירה וטעימה

המצרכים

כחצי קילו חזה עוף

בצל

בצל ירוק 4 ענפים

2 שיני שום

גמבה אדומה

גמבה צהובה

פלפל ירוק חריף

גזר

רבע כרוב – אופציה

רבע כוס סויה

3 כפות צ'ילי מתוק

מעט מלח

מעט סוכר חום או סילאן

טריאקי

כ- 200 גר אטריות נודלס מבושלים

אופן ההכנה

נחתוך עם חזה העוף לרצועות .נתבח במלח ,פלפל שחור וכף קורנפלור.

נטגן קלות בווק משני הצדדים ונוציא .

נמשיך ונטגן בווק את הבצל והירקות חתוכים לרצועות .

הקפצה של כל הירקות כמה דקות עד שמעט מתרכך.

נוסיף עוף ורטבים .

נערבב היטב ,נוסיף את האטריות .

נגיש עם בצל ירוק מעל .

בווק בווק שימי שמן טגני בצל לבן ובצל ירוק תוסיפי שני שום. תחתכי גמבות בכל הצבעים לרצועות… תערבבי תוסיפי חזה עוף. תבלינים: סויה, צ'ילי מתוק, מלח.
לערבב ולהוסיף איטריות לאחר בישול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *