תבשיל פתיתים משגע תוספת מעולה לארוחת צהריים
רגינה ליבוביץ
המצרכים –
כוס פתיתים,
רבע בצל קצוץ,
קצת אפונה וגזר,
כורכום,מלח,פלפל,
מים כוס ורבע ועוד קצת.
אופן הכנה –
בסיר עם מעט שמן,לטגן בצל עד הזהבה קלה,
להוסיף פתיתים, אפונה וגזר,לערבב,להוסיף תבלינים,לערבב,להוסיף מים רותחים,לערבב,לטעום,
להביא לרתיחה,להנמיך אש,לכסות חצי סיר לבשל 8 דקות,לערבב מידי פעם,
לכבות אש לכסות כיסוי מלא,
לא לפתוח לפחות 5 דקות.