המרק הכי טעים בעולם
מרק חרירה עם בשר
ליום קריר וגשום מאת אילנה בוכריס
מתכון למרק חרירה
המצרכים –
2 כוסות חומוס מושרה לילה ומורתח ומבושל.
כוס עדשים מורתחים
בשר שריר או צלי
מרתיחה בסיר לחץ שעה וחותחת לקוביות
בצל
2 עגבניות
צרור עלי כרפס
פטרוזיליה
כוסברה
מלח
כורכום
כמון
פלפל שחור
מיץ לימון
חופן אטריות
אופן ההכנה–
מטגנת בצל גדול בסיר למרק
מוסיפה 2 עגבניות מגורדות או קצוצות דק.
מוסיפה קוביות בשר. חומוס. ועדשים
לאחר שהכל רותח
מוסיפה כרפס(סלרי)
פטרוזיליה. וכוסברה
חופן מכל דבר
מוסיפה מים ותבלינים
מלח. פלפל שחור. כרכום.וכמון לימון אחד סחוט
מבשלת כשעתיים ( עד שהבשר מוכן).
לקראת סוף הבישול מוסיפה חופן אטריות
מערבבת 3 כפות קמח עם כוס מים,מוסיפה למרק להסמכה
מערבבת היטב .
נותנת עוד כמה דקות בישול.
אפשר גם עוף
אפשר להכין גם פרווה ללא בשר
תוסיפו ירקות קישוא,תפוח אדמה דלעת .