קובה סלק של קלודין
המצרכים –
600 בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
בצל אחד מגורד
כפית תבלין ראס אל חנות
פלפל שחור
מלח
למרק –
בצל
3 סלקים קלופים
כף רסק עגבניות
חצי צרור כרפס עלים
לימון סחוט
4 כפות סוכר
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה –
לעטיפה –
4 כוסות סולת
2 כוסות מים
2 כפות שמן
מלח
אופן ההכנה –
נכין את המרק-
לטגן בצל אחד להוסיף 3 סלקים חתוכים כף רסק עגבניות עלי סלרי לימון אחד סחוט 4 כפות סוכר מלח פלפל שחור ,להוסיף כליטר ורבע מים .
לתת בישול אש נמוכה ולהכין את הקובות.
לערבב את המילוי של הבשר
למעטפת הסולת –
4 כוסות סולת 2כוסות מיים 2כפות שמן לערבב הכל ביחד להניח ל 5.
דקות לנוח ליצור עיגולים למלא בבשר ולעשות קובה.
להניח בסיר לבשל חצי שעה