מתכון לקובה סלק של סבתא

קלודין מויאל

 

קובה סלק של קלודין

 

המצרכים

 

600 בשר טחון

חצי צרור פטרוזיליה

בצל אחד מגורד

כפית תבלין ראס אל חנות

פלפל שחור

מלח

למרק –

בצל

3 סלקים קלופים

כף רסק עגבניות

חצי צרור כרפס עלים

לימון סחוט

4 כפות סוכר

מלח

פלפל שחור

אופן הכנה –

לעטיפה –

4 כוסות סולת

2 כוסות מים

2 כפות שמן

מלח

אופן ההכנה –

נכין את המרק-

לטגן בצל אחד להוסיף   3 סלקים חתוכים כף רסק עגבניות עלי סלרי לימון אחד סחוט 4 כפות סוכר מלח פלפל שחור  ,להוסיף כליטר ורבע מים .

לתת בישול אש נמוכה ולהכין את הקובות.

לערבב את המילוי של הבשר

למעטפת הסולת –

4 כוסות סולת 2כוסות מיים 2כפות שמן לערבב הכל ביחד להניח ל 5.

דקות לנוח ליצור עיגולים למלא בבשר ולעשות קובה.

להניח בסיר לבשל חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *