מרק ירקות עם גריסים בתוספת של אטריות
מרק מפנק ליום חורפי
תמונה באדיבות נטלי ברנס
המצרכים–
בצל קצוץ
קישוא
גזר
תפוח אדמה קטן
דלעת או בטטה
עלי סלרי חופן
עלי פטרוזיליה
עלי שמיר או כוסברה
כ חצי כוס גריסי פנינה שטופים
תבלינים –
מלח
כורכום
כמון
פלפל שחור
חופן אטריות
אופן הכנה –
נחתוך את כל הירקות לקוביות
נקצוץ את העלים הירוקים גס.
בסיר נשים 2 כפות שמן ונטגן את הבצל
נוסיף את הירקות , תבלינים ולאחר מכן נוסיף מים לכיסוי מרק.
נבשל כשעה .
קצת לפני סוף הבישול נוסיף את האטריות- לא חייבים
בתאבון