עוגת שוקולד פירורים מדהימה
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בנונית 20/30
המרכיבים –
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גר חמאה או מרגרינה
1 ביצה
3 כפות סוכר
מילוי –
200 גר שוקולד מריר
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
4 ביצים
אופן הכנה –
מרכיבי הבצק ללוש יחד ולערבב לבצק חלק.
3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית
לבשל על הגז-
200 גר שוקולד מריר
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
חצי כוס מים
כשמתקרר להוסיף
4 ביצים
לשפוך מעל הבצק
לפורר את הבצק שנשאר מעל
לאפות ב- 180 מעלות
כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב
בהצלחה נועם זיגדון 💞