העוגה שלא מפסיקים ליישר

Ofra tahan

 

עוגת שוקולד פירורים מדהימה

 

כוס מדידה חד פעמית חמה

מתאים לתבנית בנונית 20/30

המרכיבים

 

3 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

200 גר חמאה או מרגרינה

1 ביצה

3 כפות סוכר

מילוי –

200 גר שוקולד מריר

כוס סוכר

חצי כוס מים

חצי כוס שמן

4 ביצים

אופן הכנה

מרכיבי הבצק ללוש יחד ולערבב לבצק חלק.

3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית

 

לבשל על הגז-

200 גר שוקולד מריר

1-1/2 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

2 כפות קקאו

חצי כוס מים

 

כשמתקרר להוסיף

4 ביצים

 

לשפוך מעל הבצק

לפורר את הבצק שנשאר מעל

לאפות ב- 180 מעלות

כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב

 

בהצלחה נועם זיגדון 💞

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *