עוגת קרמבו לבנה בטעם של גלידה – וואוו !

מילן וקנין

עוגת קרמבו לבנה וואו טעם של גלידה

המצרכים-

לטורט וניל:

3 ביצים

30 גר חמאה מומסת

40 גר קורנפלור- 2 כפות

40 גר חלב מרוכז ממותק(אפשר במקום ריבת חלב) 2 כפות

כפית תמצית וניל

קורט מלח

40 גר סוכר – 2 כפות

חצי כוס קמח מנופה

לקרם וניל-

500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

180 מ"ל חלב – 3/4 כוס

120 גר' אינסטנט פודינג וניל)חבילה וחצי )

30 גר אבקת סוכר – 2 כפות

כפית תמצית וניל

לציפוי גנאש לבן וניל:

150גר' שוקולד לבן

רבע כוס שמנת מתוקה להקצפה

חצי כפית תמצית וניל

תבנית 24 קוטר סמ

אופן ההכנה

לטורט:

מחממים תנור ל165 מעלות

שמים בקערה גדולה ביצה שלמה ו 2חלמונים טורפים במטרפה לתערובת חלקה.

מעברים חלבונים לקערה שניה.

ממסים את חמאה בסיר קטן מביאים לרתיחה קלה ,מכבים להבה מוספים קורנפלור מנופה ומערבבים בכף לתערובת סמיכה מאוד.

מוסיפים את חלב מרוכז או ריבת חלב מערבבים מוסיפים לתערובת של ביצים שהיקצפנו ידני מערבבים שלא יהיו גושים מוסיפים תמצית וניל ותמצית שקדים ומערבבים.

מקצפים חלבונים עם קורט מלח עד שיוצא קצף לבן ומנפים קמח ומערבבים .

מרססים שמן בתבנית ושופכים הכל ולתנור ל30-35 דק עד שקיסם יוצא יבש.

מקררים עוגה טוב .

מכינים קרם וניל

מקצפים כל המרכיבים לקצף יפה מורחים על הבביס ולמקרר לשעה שעתיים.

מכינים ציפוי גנאש לבן:

ממסים שוקלד עם שמנת מתוקה במיקרו מערבבים לקרם חלק מוסיפים תמצית וניל כשעוגה קרה מורחים מעל ציפוי .

מגרדים שוקולד לבן ושמים בצדדים על העוגה .

ולמקרר ללילה .

בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *